Navigera

Jobba hos oss

Schweden Splitt AB är en av landets ledande producenter av bergkross-produkter och makadam för export till länder i Östersjöområdet. Produktionen består av hög-kvalitativa ballastprodukter för vägbyggnad, asfalt, betong och järnväg. Bolaget har en årlig produktion på ca 1 miljon ton.

Vi söker till vår anläggning i Elleholm:

• Produktionschef

Som produktionschef leder du arbetet för hela produktionskedjan, inklusive personalansvar för ca 20 medarbetare. Du svarar för inköpen av förbrukningsmaterial, reservdelar och service till produktionsavdelningen. Du rapporterar direkt till VD och är en del av ledningsgruppen.

Vi söker dig som har en arbetsledande befattning inom anläggnings-, gruv- eller processindustri. Din utbildningsbakgrund är maskin- eller anläggningsteknisk. Bergsingenjörsexamen eller liknande utbildning samt erfarenheter från liknande processverksamhet är meriterande.

Som person har du lätt för att leda andra människor. Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Vidare kan du ta egna initiativ samt arbeta självständigt och strukturerat för att nå verksamhetens uppsatta mål samt är kvalitets-, och miljömedveten.

Meriterande är engelska och tyska i tal och skrift.

För frågor och information kring tjänsten vänligen kontakta: Gunnar Tonnvik, VD, 070-680 83 47

• Grävmaskinist

Arbetsuppgifterna består primärt av att mata vår mobilkross med bergmaterial samt att vara behjälplig med service och underhåll på den mobila krossanläggningen.

Förarbevis för grävmaskin och erfarenhet av berghantering är ett krav, likaså vana av att köra grävmaskin med storlek >30 ton. Det är positivt om du har vana från mobilkrossning och erfarenhet av underhållsarbete.

• Hjullastarförare Cat 980

Arbetsuppgifterna består av lagerhantering och produktion inkluderande lastning av fartyg och lastbil, allmän lagerhållning samt undanbärning från krossanläggning. Stor noggrannhet krävs.

Förarbevis för hjullastare är ett krav, likaså vana av att köra hjullastare med storlek >30 ton. Det är positivt om du har vana från krossanläggningar och erfarenhet av underhållsarbete.

För båda maskinförartjänsterna gäller att du är punktlig, noggrann och självgående. Vi vill att du har ett stort engagemang och gillar att göra ett bra jobb. Du är en ordningsam person som håller ditt fordon i gott skick.

Tjänsterna är tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader.

Tillträde omgående enligt överenskommelse. Tvåskift tillämpas för maskinförare.

Vid frågor: Kontakta VD Gunnar Tonnvik 070-680 83 47 eller produktionschef Bengt Melin 073-376 31 12

Skriftlig ansökan till Schweden Splitt AB, Gunnar Tonnvik, Elleholmsvägen 230-130, 375 91 MÖRRUM eller

gunnar.tonnvik@splitt.se senast den 3 februari.

Löpande urval kommer att göras.